Nieuwe mijlpaal!

Goed nieuws, nieuwe mijlpaal voor ons project! Op donderdag 30 juni is het definitieve bestemmingsplan voor ons project unaniem vastgesteld in de gemeenteraad. Samen met inwoners en ondernemers is hard gewerkt aan dit nieuwe bestemmingsplan en daarvoor willen we iedereen bedanken! Vanaf nu gaan we volop verder met de ontwikkeling van fase 1, De Burcht.  Dit betekent dat we in gesprek blijven met elkaar over de parkeeroplossing, bereikbaarheid van het centrum en de inrichting van onze sticky places.

Planning
Nu het nieuwe bestemmingsplan is vastgesteld kunnen we weer een doorkijk maken naar het vervolg van het project. Het komend jaar werken we de openbare ruimte en het ontwerp van de gebouwen van fase 1 verder uit. Wij verwachten dat woningzoekenden zich voor het eerst kunnen aanmelden begin 2023. De start van de werkzaamheden zijn nu gepland in maart 2023. We starten dan met de oogst van het oude gemeentekantoor. Voor meer informatie over de planning kijk op https://www.tkwm.nl/planning-en-proces/

Benieuwd naar het definitieve bestemmingsplan? Deze ligt vanaf donderdag 14 juli zes weken ter inzage via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Nieuwsgierig naar onze plannen? Kijk op: https://www.tkwm.nl/het-project/ en klik door de verschillende fasen van het project. Er staan nieuwe beelden en een toffe film online!