Doe mee

Doe mee

We zijn druk bezig met het project. De komende tijd vragen we aan de inwoners van Wijchen, aan de ondernemers en aan iedere andere betrokkene om mee te denken en om mee te doen. Want dit is een verandering die ons allemaal aangaat.

Kijk in onze agenda voor onze activiteiten

peuter - TKWM

Tips en ideeen?

Heeft u nog tips, leuke ideeën of initiatieven voor ons? Laat ze dan hier achter…

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met de privacy verklaring.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meedenken en doen?

Tussen Kasteel en Wijchens Meer wordt als het plan is gerealiseerd, een plek zijn voor iedereen. En dat begint nu al. We organiseren activiteiten om het voor u makkelijker te maken om het project van dichtbij te volgen en wie weet, op bepaalde punten te helpen bij de uitwerking. In aanloop naar fase 1 hebben we digitale informatiebijeenkomsten georganiseerd. Ook in de vervolg fasen blijven we dit doen. Denk aan (digitale) informatiebijeenkomsten, een rondwandeling door het gebied en interactieve werksessies. Houd onze nieuwspagina, social media en nieuwsbrief dan ook in de gaten.

Inwoners en Ondernemers

Samen met inwoners en ondernemers uit Wijchen werken we aan onze plannen. Dit doen we met het Inwonersplatform en de Ondernemersdenktank. In elke groep zitten acht personen die op eigen titel meedenken met onze plannen. Erg handig, want zo krijgen veel lokale tips om onze plannen beter te maken. In elke bijeenkomst worden andere onderwerpen besproken, zoals de inrichting van het evenementenplein, de functies rondom het nieuwe waterplein en mobiliteit. Hieronder houden we u op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.