Terugblik informatieavond

Op 22 maart organiseerde de gemeente Wijchen een digitale informatieavond over het nieuwe ontwerp bestemmingsplan voor Tussen Kasteel en Wijchens Meer. Het was een live uitzending met filmpjes en uitleg door verschillende medewerkers van de gemeente Wijchen. Er werd gesproken over de mogelijke bouwhoogten en bouwvlakken in het plangebied en over verkeer en parkeren. Aansluitend werd stilgestaan bij de vervolgstappen en planning van het project. Via de chat konden kijkers vragen stellen. Tijdens de avond zijn zo veel mogelijk vragen beantwoord. Alle vragen en antwoorden zijn vanaf nu terug te lezen. Deze kunt u downloaden door op de onderstaande knop te klikken.

Heeft u de informatiebijeenkomst gemist? Dan kunt u deze terugkijken via het Youtube kanaal van de gemeente Wijchen via deze link. Ook is er een korte video gemaakt met uitleg over het nieuwe bestemmingsplan. Bekijk deze video van 5 minuten via de onderstaande knop.

Heeft u daarna nog vragen die u graag één op één aan de gemeente wil stellen? Meld u dan aan voor het vragenuurtje ‘Stel je vraag!’ op 6 april. Aanmelden doet u via onze agenda.