Circulaire Paviljoen; denkt u mee?

kerk en meer - TKWM

In fase 2, de Oever, staat het Paviljoen gepland. Een circulair en duurzaam paviljoen. We maken het voor en met jullie. Het Paviljoen wordt eerst ons projectkantoor en informatiepunt. Daarna is er plek voor een maatschappelijke functie. Denk aan een plek voor exposities, vergaderingen of buurthuis. Misschien zit u bij een organisatie die behoefte heeft aan wat extra ruimte? Of bent u net een maatschappelijk initiatief gestart? We zijn op zoek naar uw ideeën!

Graag nodigen wij u uit voor de online brainstormsessie op dinsdag 15 juni 2021. De bijeenkomst is van 19:30 tot 20:30. Nadine Troost van Squarewise en Anne Bolster van Ter Steege geven eerst een korte presentatie over het Paviljoen. Daarna is er een brainstormsessie onder begeleiding van Team Ter Steege. Het doel van de bijeenkomst is om de functie van het Paviljoen helder te krijgen, zodat we aan de slag kunnen met het ontwerp van het Paviljoen.

Heeft u ideeën of wilt u meer weten over het Paviljoen? Aanmelden kan tot en met 11 juni.  Op 14 juni ontvangt u een link naar de digitale bijeenkomst en verdere informatie.